ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΗΣ

Λύσεις

Κατηγορίες

Ένας οδηγός για την αντιμετώπιση των κρίσεων πανικού και την ανάκτηση της ηρεμίας σας!

Οι κρίσεις πανικού είναι μια τρομακτική εμπειρία που μπορεί να σας αφήσει να αισθάνεστε αβοήθητοι και ανήμποροι. Αν αναρωτιέστε “τι να κάνω σε κρίση πανικού” ή “γιατί έχω κρίσεις πανικού”, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα αυτή την αγχώδη κατάσταση και να βρείτε τρόπους αντιμετώπισης.

Τι είναι οι Κρίσεις Πανικού;

Μια κρίση πανικού είναι ένα ξαφνικό και έντονο επεισόδιο φόβου ή δυσφορίας που συνοδεύεται από μια σειρά σωματικών και ψυχολογικών συμπτωμάτων. Σε γενικές γραμμές τα συμπτώματα αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Σωματικά: Ταχυκαρδία, δύσπνοια, ζαλάδα, τρέμουλο, εφίδρωση, πόνο στο στήθος, ναυτία
 • Ψυχολογικά: Έντονος φόβος, αίσθημα επικείμενης καταστροφής, αποπροσωποποίηση, αποπραγματοποίηση

Τα πιο συχνά συμπτώματα που μου αναφέρουν οι θεραπευόμενοί μου χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.

 • Πρώτη κατηγορία είναι τα σωματικά συμπτώματα.
 • Τα συχνότερα σωματικά συμπτώματα που μου αναφέρουν είναι τα εξής: α) ταχυκαρδία (“νιώθω την καρδιά μου να χτυπά έντονα και γρήγορα”), β) δύσπνοια (“η ανάσα μου είναι ρηχή, γρήγορη και αναπνέω με δυσκολία”), γ) ζάλη (“νιώθω έντονη αστάθεια, τα πόδια μου τρέμουν”), δ) εφίδρωση (“ιδρώνουν τα χέρια και το μέτωπό μου”).
 • Δεύτερη κατηγορία είναι οι έντονα αρνητικές σκέψεις που προκαλούν τρόμο.
 • Οι κυριότερες αρνητικές σκέψεις που μου αναφέρουν οι θεραπευόμενοι είναι οι εξής: α) φόβος θανάτου (“φοβάμαι πως θα πεθάνω”), β) φόβος “τρέλας” (“φοβάμαι πως θα τρελαθώ, πως θα χάσω το μυαλό μου, πως θα χάσω τον εαυτό μου”), γ) φόβος ολοκληρωτικής απώλειας ελέγχου (“φοβάμαι πως θα χάσω εντελώς τον έλεγχο και  θα προκαλέσω κακό στον εαυτό μου ή σε κάποιον άλλον”).

Αιτίες Κρίσεων Πανικού

Οι κρίσεις πανικού μπορεί να προκληθούν από διάφορους παράγοντες, όπως:

 • Άγχος και στρες: Η υπερβολική πίεση και το άγχος μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο κρίσεων πανικού.
 • Γενετική προδιάθεση: Ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να έχουν μια γενετική προδιάθεση για την ανάπτυξη διαταραχής πανικού.
 • Τραυματικές εμπειρίες: Οι τραυματικές εμπειρίες μπορούν να πυροδοτήσουν κρίσεις πανικού.
 • Ιατρικές παθήσεις: Ορισμένες ιατρικές παθήσεις, όπως οι καρδιακές παθήσεις και οι ορμονικές διαταραχές, μπορεί να προκαλέσουν συμπτώματα που μοιάζουν με κρίσεις πανικού.

Είναι επικίνδυνες οι κρίσεις πανικού;

Για έναν σωματικώς υγιή ενήλικα οι κρίσεις πανικού συνήθως δεν είναι επικίνδυνες. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά τρομακτικές και αν δεν επιλυθούν άμεσα, υπάρχει περίπτωση να οδηγήσουν σε διαταραχή πανικού και αγοραφοβία. 

Χρειάζομαι φαρμακευτική αγωγή για τις κρίσεις πανικού;

Το εάν χρειάζεσαι φαρμακευτική αγωγή ή όχι  μπορεί να το κρίνει μόνο ένας ψυχίατρος. Με βάση την πείρα μου, υπάρχουν οι εξής τρεις κατηγορίες θεραπευόμενων που με έχουν επισκεφθεί.   

Κατηγορία πρώτη: Άνθρωποι που επέλεξαν  συνδυασμό φαρμακευτικής αγωγής και ψυχοθεραπείας (π.χ. υπνοθεραπεία). Συνηθώς εδώ παρατηρώ τα σταθερότερα αποτελέσματα γιατί τα φάρμακα καταπραΰνουν τα συμπτώματα κι έτσι ο θεραπευόμενος βρίσκει την ευκαιρία να δυναμώσει μέσα στην ψυχοθεραπεία.    

Κατηγορία δεύτερη: Άνθρωποι που επέλεξαν αποκλειστικά φαρμακευτική αγωγή, χωρίς ψυχοθεραπεία. Εδώ παρατηρώ πως τα φάρμακα συνήθως ελαττώνουν τα αρνητικά συμπτώματα. Παρόλα αυτά οδηγούν συχνά σε ταχείες υποτροπές κατά τη μείωση ή τη διακοπή τους, κυρίως επειδή οι θεραπευόμενοι εξαρτώνται υπερβολικά από αυτά και δεν μαθαίνουν ποτέ να αντιμετωπίζουν χωρίς φαρμακευτικό “δεκανίκι” τις κρίσεις. 

Κατηγορία τρίτη: Άνθρωποι που επέλεξαν αποκλειστικά ψυχοθεραπεία (π.χ. υπνοθεραπεία), χωρίς φαρμακευτική αγωγή. Εδώ παρατηρώ πως τα καταφέρνουν συχνά άνθρωποι που δεν θέλουν να εξαρτηθούν καθόλου από φαρμακευτική αγωγή, οι οποίοι όμως διαπνέονται από πείσμα, υπομονή και θέληση να θεραπευτούν από τις κρίσεις κι έτσι παραμένουν συνεπείς στην ψυχοθεραπεία τους.   

Σημαντική επισήμανση: Οι κρίσεις πανικού είναι απολύτως ιάσιμες. Ανεξάρτητα από το διάστημα και τη συχνότητά τους μπορείς να απαλλαγείς εντελώς από αυτές. Όχι βέβαια χρησιμοποιώντας κάποιο μαγικό ραβδί, αλλά επιλέγοντας τη σωστή θεραπευτική κατεύθυνση.

Αντιμετώπιση Κρίσεων Πανικού

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές αποτελεσματικές θεραπείες για τις κρίσεις πανικού. Οι πιο συνηθισμένες θεραπείες περιλαμβάνουν:

 • Ψυχοθεραπεία: Η γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία (CBT) είναι μια αποτελεσματική μορφή ψυχοθεραπείας που βοηθά τα άτομα να αλλάξουν τις αρνητικές σκέψεις και συμπεριφορές που συμβάλλουν στις κρίσεις πανικού.
 • Φαρμακευτική αγωγή: Ορισμένα φάρμακα, όπως τα αντικαταθλιπτικά και τα αγχολυτικά, μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της συχνότητας και της έντασης των κρίσεων πανικού.
 • Υπνοθεραπεία: Η υπνοθεραπεία μπορεί να βοηθήσει τα άτομα να χαλαρώσουν και να αντιμετωπίσουν το άγχος που προκαλεί τις κρίσεις πανικού.
 • Τεχνικές χαλάρωσης: Οι τεχνικές χαλάρωσης, όπως ο διαλογισμός και η γιόγκα, μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του στρες και του άγχους.

Μπορεί η υπνοθεραπεία να με βοηθήσει με τις κρίσεις πανικού;

Ναι! Η υπνοθεραπεία έχει αποδειχθεί αποτελεσματική στη θεραπεία των κρίσεων πανικού και οι μελέτες δείχνουν σημαντικές μειώσεις στα συμπτώματα και αξιοσημείωτη αύξηση στην ποιότητα ζωής.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει την υπνοθεραπεία τόσο επιτυχημένη και γιατί είναι είναι ίσως το μοναδικό πραγματικό αντίδοτο απέναντι στις κρίσεις;

Η απάντηση βασίζεται στην κοινή λογική. Όταν ένας άνθρωπος βιώνει κρίση πανικού, τότε βρίσκεται σε μια έντονη και έκρυθμη κατάσταση τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Το μυαλό του και το σώμα του βρίσκονται στο “κόκκινο”. Αυτό σημαίνει πως στο νου του ανθρώπου δημιουργούνται άπειρες σκέψεις καταστροφολογίας και τρόμου, οι μύες του σώματος είναι σφιγμένοι, οι παλμοί έχουν αυξηθεί έντονα και η αναπνοή γίνεται γρήγορη και ρηχή.

Από την άλλη πλευρά, όταν ένας άνθρωπος απολαμβάνει μια κατάσταση υπνοχαλάρωσης, τότε βρίσκεται σε μια χαλαρή και ήρεμη κατάσταση τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Το μυαλό του και το σώμα του βρίσκονται σε μια ειρηνική γαλήνη. Αυτό σημαίνει πως στο νου του δημιουργούνται μόνο σκέψεις ασφάλειας. Έχει τον απόλυτο έλεγχο του μυαλού και του σώματός του. Οι μύες του είναι χαλαροί, οι παλμοί έχουν ρυθμιστεί σε φυσιολογικότατα επίπεδα και η αναπνοή του είναι ομαλή και ήρεμη. 

Συμπέρασμα: η κατάσταση υπνοχαλάρωσης της υπνοθεραπείας είναι η ακριβώς αντίθετη κατάσταση από την κρίση πανικού. Και ακριβώς γι’ αυτό η υπνοθεραπεία είναι η καλύτερη λύση για τις κρίσεις πανικού.

Τι να Κάνετε Κατά τη Διάρκεια μιας Κρίσης Πανικού

Αν βιώνετε μια κρίση πανικού, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν είστε μόνοι. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βιώνουν κρίσεις πανικού. Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αντιμετωπίσετε την κρίση και να ανακτήσετε τον έλεγχο:

 1. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι η κρίση θα περάσει: Οι κρίσεις πανικού συνήθως διαρκούν μόνο λίγα λεπτά. Αυτό είναι το καλό νέο!
 2. Αναζητήστε βοήθεια: Αν οι κρίσεις πανικού σας είναι συχνές ή έντονες, είναι σημαντικό να αναζητήσετε βοήθεια από έναν ειδικό υπνοθεραπευτή, όπως ο Δήμητρης Τσουκνιδής που έχει βοηθήσει ήδη τους θεραπευόμενούς του. Δείτε τις επιτυχίες εδώ.

Μην διστάσετε να αναζητήσετε βοήθεια. Με τη σωστή θεραπεία, μπορείτε να ξεπεράσετε τις κρίσεις πανικού και να ζήσετε μια ζωή χωρίς φόβο! Επικοινωνήστε σήμερα στο 698 8252342.

Ξεπεράστε την Αγοραφοβία, την Κλειστοφοβία, την Κοινωνική Φοβία και Άλλες Φοβίες με τη Βοήθεια της Υπνοθεραπείας!

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί “τι είναι η φοβία;” ή “πώς να ξεπεράσω μια φοβία;” Οι φοβίες, όπως η αγοραφοβία, η κλειστοφοβία, η κοινωνική φοβία, η υψοφοβία, η αιματοφοβία, η νοσοφοβία, η καρκινοφοβία, η εμετοφοβία και η αεροφοβία, μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την ποιότητα ζωής σας.

Αναγνωρίζοντας τα Συμπτώματα

Τα συμπτώματα μιας φοβίας μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Έντονο άγχος και πανικό όταν εκτίθεστε στο αντικείμενο ή την κατάσταση που φοβάστε
 • Αποφυγή καταστάσεων που πυροδοτούν τον φόβο σας
 • Σωματικά συμπτώματα όπως ταχυκαρδία, εφίδρωση, τρέμουλο, δύσπνοια
 • Αίσθημα αβοηθησίας και απελπισίας

Θεραπεία Φοβιών: Βρείτε τη Λύση που σας Ταιριάζει

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές αποτελεσματικές θεραπείες για τις φοβίες. Η ψυχοθεραπεία, η υπνοθεραπεία και ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός (NLP) είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές.

Η υπνοθεραπεία, ειδικότερα, έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματική στην αντιμετώπιση των φοβιών. Μέσω της υπνοθεραπείας, μπορείτε να:

 1. Εντοπίσετε τις υποσυνείδητες αιτίες των φοβιών σας.
 2. Αλλάξετε αρνητικές πεποιθήσεις και σκέψεις.
 3. Αναπτύξετε νέες, θετικές αντιδράσεις.
 4. Μειώσετε το άγχος και τον πανικό.
 5. Ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Μην Αφήνετε τις Φοβίες να σας Ελέγχουν!

Αν οι φοβίες σας επηρεάζουν την καθημερινότητά σας, μην διστάσετε να αναζητήσετε βοήθεια. O εξειδικευμένος θεραπευτής για φόβους και φοβίες Δημήτρης Τσουκνιδής μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να ξεπεράσετε τις φοβίες σας, ώστε να ζήσετε μια πιο ευτυχισμένη και πιο γεμάτη ζωή.

Επικοινωνήστε σήμερα με τον ειδικό και ανακαλύψτε πώς η υπνοθεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις φοβίες σας, όπως βοήθησε κι άλλους ανθρώπους. Δες ανθρώπους που θεραπεύτηκαν εδώ.

Μάθετε σήμερα τις 7 SOS απαντήσεις για τις φοβίες και τις κρίσεις πανικού εδώ.

Ο κύριος Π. Χατζηαναστασίου δήλωσε:

Προτείνω την τεχνική του κ. Τσουκνιδή γιατί περιέχει εξαιρετικό υπόβαθρο και έχει αναπτυχθεί με εξαιρετική εφευρετικότητα!

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ζείτε με φόβο. Κάντε το πρώτο βήμα προς την ελευθερία σήμερα! Επικοινωνήστε άμεσα στο 698 8252342.

Ανακαλύψτε μια εναλλακτική θεραπεία που σας βοηθά να ανακτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας!

Οι κρίσεις πανικού είναι μια τρομακτική εμπειρία, αλλά δεν χρειάζεται να σας κρατούν πίσω. Αν αναρωτιέστε “τι προκαλεί κρίσεις πανικού” ή “πώς να αντιμετωπίσω μια κρίση πανικού μόνος μου”, η υπνοθεραπεία μπορεί να είναι η απάντηση που ψάχνετε.

Στην Αθήνα, πολλοί άνθρωποι στρέφονται σε εναλλακτικές θεραπείες όπως η υπνοθεραπεία για να αντιμετωπίσουν τις κρίσεις πανικού. Η υπνοθεραπεία δεν είναι απλώς μια μέθοδος χαλάρωσης, αλλά ένα ισχυρό εργαλείο που σας βοηθά να κατανοήσετε και να αντιμετωπίσετε τις βαθύτερες αιτίες του πανικού.

10 Οφέλη της Υπνοθεραπείας για Κρίσεις Πανικού:

 1. Αναγνώριση των αιτιών: Η υπνοθεραπεία σας βοηθά να εντοπίσετε τις υποσυνείδητες σκέψεις και συναισθήματα που πυροδοτούν τις κρίσεις πανικού.
 2. Μείωση του άγχους: Μαθαίνετε τεχνικές χαλάρωσης και διαχείρισης του στρες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια μιας κρίσης.
 3. Αλλαγή αρνητικών μοτίβων σκέψης: Η υπνοθεραπεία σας βοηθά να αντικαταστήσετε τις αρνητικές σκέψεις με θετικές και ενδυναμωτικές πεποιθήσεις.
 4. Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης: Μαθαίνετε να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις με θάρρος.
 5. Βελτίωση της ποιότητας του ύπνου: Η υπνοθεραπεία προάγει τη χαλάρωση και βοηθά στην αντιμετώπιση των διαταραχών ύπνου που συχνά συνοδεύουν τις κρίσεις πανικού.
 6. Αυξημένη αυτογνωσία: Κατανοείτε καλύτερα τον εαυτό σας και τις αντιδράσεις σας, ώστε να μπορείτε να τις διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά.
 7. Μείωση της έντασης των συμπτωμάτων: Η υπνοθεραπεία μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της συχνότητας και της έντασης των κρίσεων πανικού.
 8. Ανάπτυξη μηχανισμών αντιμετώπισης: Μαθαίνετε να αντιμετωπίζετε τον πανικό με ψυχραιμία και να τον ξεπερνάτε.
 9. Ενίσχυση της αίσθησης ελέγχου: Αποκτάτε τον έλεγχο της ζωής σας και των συναισθημάτων σας.
 10. Βελτίωση της συνολικής ποιότητας ζωής: Η υπνοθεραπεία σας βοηθά να ζήσετε μια πιο ήρεμη, ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή.

Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις κρίσεις πανικού και να ανακτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας; Επικοινωνήστε σήμερα με τον εξειδικευμένο υπνοθεραπευτή Δημήτρη Τσουκνιδή στην Αθήνα και ανακαλύψτε πώς η υπνοθεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει να ζήσετε μια ζωή χωρίς φόβο, όπως τα κατάφεραν ήδη οι θεραπευόμενοι του Δημήτρη Τσουκνιδή. Διαβάστε τις επιτυχίες τους εδώ.

Μην αφήνετε τον πανικό να σας καθορίζει. Κάντε το πρώτο βήμα προς την ελευθερία σήμερα!

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ζείτε με φόβο. Επενδύστε στον εαυτό σας και ανακαλύψτε τη δύναμη της υπνοθεραπείας.

Επικοινωνήστε σήμερα στο 698 8252342.

“Το Τελευταίο Στοιχείο” της Έλενας Χατζηαλεξάνδρου

Για τους λάτρεις του αστυνομικού μυθιστορήματος, η Έλενα Χατζηαλεξάνδρου έρχεται να μας σαγηνεύσει με το “Το Τελευταίο Στοιχείο”, ένα έργο που συνδυάζει με μαεστρία την κλασική πλοκή του “ποιος είναι ο δολοφόνος;” με τον ιστορικό καμβά του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Η Νάντια Βεντούρη, μια τελειόφοιτη εγκληματολόγος, αναλαμβάνει μια φαινομενικά απλή υπόθεση: να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας του επιχειρηματία Πωλ Σιδέρη που συνέβη το 2004. Η έρευνά της, όμως, την οδηγεί σε ένα συναρπαστικό κυνηγητό ενός χαμένου πίνακα του Ντεγκρά, που διασχίζει χρονικά το παρελθόν από το 1945 έως το 2023.

Η συγγραφέας, με βαθιά γνώση της Ιστορίας, πλέκει με δεξιοτεχνία την πλοκή γύρω από πραγματικά ιστορικά γεγονότα, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ρεαλιστική και καθηλωτική εμπειρία. Η χιτλερική λεηλασία έργων τέχνης, η άγνωστη πλευρά του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, και οι σκοτεινές διαδρομές του μαύρου χρήματος, συνθέτουν ένα συναρπαστικό παζλ που η κεντρική ηρωίδα της ιστορίας καλείται να λύσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Χατζηαλεξάνδρου χτίζει με δεξιοτεχνία τους χαρακτήρες της, χαρίζοντας τους ψυχή και βάθος. Ο αναγνώστης νιώθει αβίαστα να συμπάσχει με τις αγωνίες, τις χαρές και τις απώλειές τους.

Ο ρυθμός του μυθιστορήματος είναι εξαιρετικά ισορροπημένος, συνδυάζοντας στιγμές έντονης δράσης με ατμοσφαιρικές περιγραφές και ψυχολογικές αναλύσεις. Η εναλλαγή χρονικών επιπέδων, από το 1922 έως το 2023, διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εικόνα της εποχής και των επιπτώσεών της στο παρόν.

“Το Τελευταίο Στοιχείο” δεν είναι απλά ένα αστυνομικό μυθιστόρημα. Είναι ένα ταξίδι στο παρελθόν, μια ματιά στην ανθρώπινη φύση σε ακραίες συνθήκες και ένα ύμνος στην αξία της αλήθειας και της δικαιοσύνης. Η Χατζηαλεξάνδρου με την αιχμηρή της πένα κατορθώνει να δημιουργήσει ένα έργο που αγγίζει πολλαπλά επίπεδα και αφήνει εποχή.

Αν σας συναρπάζει η ιστορία του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και τα μυστήριά της κι αν αγαπάτε τα αστυνομικά μυθιστορήματα με καλοσχεδιασμένη πλοκή και απρόσμενες εξελίξεις, τότε το “Τελευταίο στοιχείο” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός είναι για εσάς. Μην χάσετε την ευκαιρία να βυθιστείτε σε ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα που θα σας μείνει αξέχαστο!

Συντάκτης:

Δημήτρης Τσουκνιδής, 

Συγγραφέας του αστυνομικού μυθιστορήματος “Η Ψυχίατρος με την Έκτη Αίσθηση”, εκδόσεις Αρμός.

Μια δυναμική ψυχίατρος, ένας αινιγματικός φόνος και η αναζήτηση της αλήθειας σε έναν κόσμο γεμάτο ψέματα.

Το αστυνομικό μυθιστόρημα “Η Ψυχίατρος με την έκτη αίσθηση”, γραμμένο από τον Φιλόσοφο και Υπνοθεραπευτή Δημήτρη Τσουκνιδή, κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Αρμός και έχει ήδη κερδίσει την αγάπη των αναγνωστών, καθώς χαρακτηρίζεται ως ένα συναρπαστικό θρίλερ που κρατά την αγωνία μέχρι την τελευταία σελίδα.

Η ιστορία:

Ο φόνος της Στέλλας Γιαμπουρά αποτελεί το έναυσμα για μια συναρπαστική περιπέτεια γεμάτη σασπένς και ανατροπές. Η κεντρική ηρωίδα Νεφέλη Στάη χρησιμοποιεί την οξυδέρκειά της για να λύσει το μυστήριο και να αποκαλύψει τον δολοφόνο. Μα καθώς η έρευνα προχωρά, η Νεφέλη έρχεται αντιμέτωπη με σκοτεινά μυστικά, ηθικά διλήμματα και διεφθαρμένες δυνάμεις που την οδηγούν στα όρια της. 

Η ηρωίδα:

Η Νεφέλη Στάη – μια δυναμική και ευφυής ψυχίατρος με ένα ιδιαίτερο χάρισμα που την βοηθά να διαβάζει τα μυστικά του νου – έρχεται αντιμέτωπη με ένα σκοτεινό μυστήριο, ξυπνώντας στους αναγνώστες ανάμεικτα συναισθήματα μεταξύ αγάπης και μίσους. Η ευφυΐα, ο δυναμισμός και το υπαρξιακό της πείσμα την καθιστούν μια γοητευτική, αλλά και αινιγματική μορφή. 

Οι άλλοι χαρακτήρες:

 • Ευάγγελος Ρήγας: Σύζυγος της Νεφέλης και αστυνομικός διευθυντής.  Συνεργάζεται με τη Νεφέλη στην έρευνα. Πρόκειται για έναν ήρεμο και μεθοδικό άνδρα, αφοσιωμένο στη δουλειά του.
 • Φοίβος Ρεντούμης: Νεαρός σκηνοθέτης που εμπλέκεται στην υπόθεση. Ταλαντούχος αλλά ταραγμένος. Παλεύει με τους δαίμονές του.
 • Το υπόλοιπο σύμπαν: Πολυάριθμοι χαρακτήρες, από ηθοποιούς και σκηνοθέτες μέχρι δημοσιογράφους και πολιτικούς, συνθέτουν το πλούσιο σύμπαν του μυθιστορήματος. 

Γνήσια υποστήριξη του αστυνομικού μυθιστορήματος:

Ο συγγραφέας αμφισβητεί την τυποποιημένη αντιγραφή ξένων συγγραφέων και τονίζει την ανάγκη για γνήσια ελληνική αστυνομική λογοτεχνία. Ο Μάρκαρης, με το πνεύμα του, αποτελεί για τον Τσουκνιδή πρότυπο και έμπνευση.

Συνεργασία με τον Μιχάλη Ρέππα:

Ο πρόλογος του βιβλίου υπογράφεται από τον Μιχάλη Ρέππα, έναν πολυγραφότατο συγγραφέα και μέντορα του Τσουκνιδή. Η συνεργασία τους αποτυπώνει την αμοιβαία εκτίμηση και τον σεβασμό, ενώ η κριτική ματιά του Ρέππα προσδίδει αξιοπιστία στο έργο.

Πέρα από το αστυνομικό:

“Η Ψυχίατρος με την Έκτη Αίσθηση” ξεπερνά τα στενά πλαίσια του αστυνομικού μυθιστορήματος. Η ιστορία αγγίζει θέματα διαπροσωπικών σχέσεων, υπαρξιακών κρίσεων και κοινωνικών προβλημάτων, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη ματιά στον κόσμο γύρω μας. Πώς ορίζεται η ηθική στην πολιτική, τη δημοσιογραφία και τον κόσμο του θεάματος; Ο Τσουκνιδής θίγει καίρια κοινωνικά ζητήματα, αφήνοντας τον αναγνώστη να αναλογιστεί τις δικές του αξίες.

Το μέλλον:

Η “Ψυχίατρος με την έκτη αίσθηση” έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και ετοιμάζεται το δεύτερο μέρος της σειράς. Παράλληλα, γίνονται συζητήσεις για μεταφορά του βιβλίου στη μικρή οθόνη.

Γιατί να διαβάσετε το βιβλίο:

 • Αν ψάχνετε για ένα καθηλωτικό αστυνομικό μυθιστόρημα με πυκνή πλοκή και απρόσμενες εξελίξεις.
 • Αν σας ενδιαφέρουν τα κοινωνικά ζητήματα και η σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης.
 • Αν θέλετε να γνωρίσετε μια ηρωίδα δυναμική και αινιγματική.
 • Αν εκτιμάτε την καλογραμμένη και ευφάνταστη πεζογραφία.

Συμπερασματικά:

“Η Ψυχίατρος με την έκτη αίσθηση” είναι ένα βιβλίο που αξίζει να διαβάσετε. Ένα μυθιστόρημα γεμάτο σασπένς, μυστήριο και κοινωνικά σχόλια, που θα σας κρατήσει σε εγρήγορση μέχρι την τελευταία σελίδα.

Ανακαλύψτε το μυστήριο της Νεφέλης Στάη και βυθιστείτε σε έναν κόσμο γεμάτο ανατροπές!  

Παραγγείλτε τώρα το βιβλίο εδώ και ζήστε μια συναρπαστική εμπειρία!

Ανακαλύψτε μια ολιστική προσέγγιση για την ψυχική σας υγεία

Αν ψάχνετε για μια φυσική και αποτελεσματική θεραπεία για φοβίες ή κρίσεις πανικού, η υπνοθεραπεία μπορεί να είναι η απάντηση. Σε αντίθεση με τα φάρμακα, η υπνοθεραπεία δεν έχει παρενέργειες και αντιμετωπίζει το πρόβλημα στη ρίζα του. Μέσω της υπνοθεραπείας, μπορείτε να:

 1. Εντοπίσετε και να αντιμετωπίσετε τις υποσυνείδητες αιτίες των φοβιών και των κρίσεων πανικού.
 2. Αλλάξετε αρνητικές σκέψεις και πεποιθήσεις.
 3. Αναπτύξετε νέες, θετικές αντιδράσεις.
 4. Μειώσετε το άγχος και τον πανικό.
 5. Βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας.
 6. Ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας.
 7. Αυξήσετε την αυτοεκτίμησή σας.
 8. Βελτιώσετε τις σχέσεις σας.
 9. Επιτύχετε τους στόχους σας.
 10. Ζήσετε μια πιο ευτυχισμένη και πιο γεμάτη ζωή.

Δώστε μια ευκαιρία στην υπνοθεραπεία. Επικοινωνήστε με τον Δημήτρη Τσουκνιδή και ανακαλύψτε πώς αυτή η εναλλακτική θεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την ηρεμία και την ευτυχία που αναζητάτε.

Η υγεία σας είναι στα χέρια σας. Επενδύστε σε μια φυσική και αποτελεσματική λύση για τις φοβίες και τις κρίσεις πανικού, όπως έκαναν και οι άλλοι άνθρωποι που συνεργάστηκαν ήδη με τον Δημήτρη Τσουκνιδή. Διαβάστε όσα πέτυχαν εδώ.

Μην περιμένετε άλλο. Κάντε το πρώτο βήμα προς μια πιο υγιή και ευτυχισμένη ζωή σήμερα, όπως η φοιτήτρια Μ. Αρβανιτίδου. Διαβάστε τι πέτυχε με τον Δημήτρη Τσουκνιδή εδώ.

Επίσης διαβάστε τα εξής σημαντικά:

Γιατί η υπνοθεραπεία είναι η καλύτερη λύση για τις κρίσεις πανικού;

Διακεκριμένοι Αμερικάνοι Ψυχολόγοι ανοίγουν την πόρτα στην υπνοθεραπεία:”Μπορείτε πολύ εύκολα να δοκιμάσετε τα οφέλη της!”

Επίσης δείτε την ολοκληρωμένη σειρά 15 επεισοδίων του Δημήτρη Τσουκνιδή με θέμα τις κρίσεις πανικού εδώ.

Ή μπορείτε να ακούσετε sos πληροφορίες σε αυτό το video.

Μια φυσική και αποτελεσματική λύση για την αντιμετώπιση των κρίσεων πανικού

Οι κρίσεις πανικού μπορούν να είναι εξουθενωτικές, αλλά δεν χρειάζεται να υποφέρετε. Η υπνοθεραπεία προσφέρει μια ήπια και αποτελεσματική προσέγγιση για την αντιμετώπιση των κρίσεων πανικού, βοηθώντας σας να:

 1. Κατανοήσετε τις αιτίες των κρίσεων πανικού.
 2. Αναπτύξετε μηχανισμούς αντιμετώπισης.
 3. Μειώσετε το άγχος και τον πανικό.
 4. Αποκτήσετε τον έλεγχο των σκέψεων και των συναισθημάτων σας.
 5. Βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας.
 6. Ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας.
 7. Αυξήσετε την αυτοεκτίμησή σας.
 8. Αντιμετωπίσετε το στρες.
 9. Βελτιώσετε τις σχέσεις σας.
 10. Ζήσετε μια πιο ήρεμη και ισορροπημένη ζωή.

Μην αφήνετε τις κρίσεις πανικού να σας καθορίζουν. Αναζητήστε βοήθεια από τον υπνοθεραπευτή Δημήτρη Τσουκνιδή και ανακαλύψτε πώς η υπνοθεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας.

Η γιατρός Π. Σαμαρά απέκτησε ήδη την ψυχική της υγεία και δηλώνει:

Τα αποτελέσματα που αποκόμισα ήταν θεαματικά.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες από την εμπειρία της με τον Δημήτρη Τσουκνιδή εδώ.

Η ηρεμία είναι ένα βήμα μακριά. Επικοινωνήστε σήμερα στο 698 8252342 με τον Δημήτρη Τσουκνιδή και κάντε το πρώτο βήμα προς μια ζωή χωρίς πανικό.

Είστε πιο δυνατοί από όσο νομίζετε. Η υπνοθεραπεία μπορεί να σας δώσει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις κρίσεις πανικού και να ζήσετε μια ζωή γεμάτη ηρεμία και ευτυχία.

Μπορείτε να διαβάσετε και τα εξής ενδιαφέροντα:

Η νούμερο 1 παρουσιάστρια Ellen DeGeneres (Έλεν Ντε Τζένερις) αποκαλύπτει: “Η ύπνωση πιθανότατα έσωσε τη ζωή μου!”

Υπνοθεραπεία: Το Μυστικό Όπλο των Διασήμων για την Κατάκτηση των Φόβων τους!

Ανακαλύψτε μια εναλλακτική θεραπεία που σας βοηθά να ζήσετε ελεύθεροι

Μήπως οι φοβίες σας κρατούν πίσω; Η υπνοθεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να ανακτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας. Μέσω της υπνοθεραπείας, μπορείτε να:

 • Εντοπίσετε τη ρίζα των φοβιών σας.
  Αλλάξετε αρνητικές πεποιθήσεις.
  Αναπτύξετε νέες, θετικές αντιδράσεις.
  Ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας.
  Μειώσετε το άγχος και τον πανικό.
  Βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας.
  Αυξήσετε την αυτοεκτίμησή σας.
  Βελτιώσετε τις σχέσεις σας.
  Επιτύχετε τους στόχους σας.
  Ζήσετε μια πιο ευτυχισμένη και πιο γεμάτη ζωή.
 • Είστε έτοιμοι να απαλλαγείτε από τις φοβίες σας; Επικοινωνήστε σήμερα τον εξειδικευμένο υπνοθεραπευτή Δημήτρη Τσουκνιδή και ανακαλύψτε πώς η υπνοθεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει να ζήσετε μια ζωή χωρίς φόβο.

Μην αφήνετε τις φοβίες να σας ελέγχουν. Κάντε το πρώτο βήμα προς την ελευθερία σήμερα, όπως το έκανε και ο ηθοποιός κύριος Στάθης Νικολαϊδης. Διαβάστε τι κέρδισε εδώ.

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ζείτε με φόβο. Επενδύστε στον εαυτό σας και ανακαλύψτε τη δύναμη της υπνοθεραπείας. Επικοινωνήστε τώρα στο 698 8252342.

Διαβάστε οπωσδήποτε και αυτό:

Μια φυσική και αποτελεσματική λύση για την αντιμετώπιση των κρίσεων πανικού!

Δείτε οπωσδήποτε και τα σημαντικά videos στα οποία ο Δημήτρης Τσουκνιδής εξηγεί τα πάντα για κρίσεις πανικού.

Θέλετε ουσιαστικές απαντήσεις για τις κρίσεις πανικού; Διάβαστε τις 7 sos απαντήσεις εδώ.

Η άνεση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με την υπνοθεραπεία!

Το μετρό της Αθήνας μπορεί να είναι αγχωτικό για όσους πάσχουν από κλειστοφοβία. Ο φόβος των κλειστών χώρων μπορεί να κάνει τις καθημερινές μετακινήσεις έναν εφιάλτη. Η υπνοθεραπεία προσφέρει μια λύση!

Απευθυνόμενος στο υποσυνείδητό σας, ο υπνοθεραπευτής Δημήτρης Τσουκνιδής μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε μηχανισμούς αντιμετώπισης για να διαχειριστείτε το άγχος σε πολυσύχναστους χώρους και σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Μην αφήνετε την κλειστοφοβία να σας περιορίζει. Ανακαλύψτε πώς η υπνοθεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει και επικοινωνήστε σήμερα με τον Δημήτρη Τσουκνιδή.

Διαβάστε για τους ανθρώπους που τα κατάφεραν ήδη εδώ.

Η συνταξιούχος κυρία Σ. Παπαδοπούλου δήλωσε:

Είχα πρόβλημα που προσπάθησα πάρα πολλές φορές και για παρα πολλά χρόνια να το διορθώσω και καταφέρα επιτέλους με τη βοήθεια του κυρίου Τσουκνιδή να το διορθώσω.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ

Τηλεφώνησε άμεσα στο 698 8252342 ή συμπλήρωσε τη φόρμα!