Δημήτρης Τσουκνιδής

Βιογραφικό

Εκπαίδευση - Εμπειρία - Πτυχία του Δημήτρη Τσουκνιδή

Ο Δημήτρης Ι. Τσουκνιδής γεννήθηκε στη Λάρισα και μεγάλωσε στον Βόλο. Είναι Φιλόσοφος, πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, με πεδίο εμβάθυνσης την Προτασιακή Λογική και τη Φιλοσοφία της Γλώσσας.

Δίδαξε για 15 χρόνια συγγραφή αποδεικτικού δοκιμίου και ανάπτυξη λογικής επιχειρηματολογίας σε μαθητές Λυκείου, υποψηφίους Νομικών σχολών.

Είναι δημιουργός της εκπαιδευτικής μεθόδου “RE.B”, η οποία παρουσιάστηκε επίσημα από τον ίδιο στο 6ο συνέδριο της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Είναι εισηγητής βιωματικών σεμιναρίων (τελευταίο σεμινάριο: “ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΑΞΙΖΕΙΣ“) που εκπονούνται υπό την αιγίδα αναγνωρισμένων εκπαιδευτικών φορέων.

Έχει ολοκληρώσει σημαντικό έργο στον τομέα της προσωπικής εκπαίδευσης για πληθώρα διάσημων προσώπων της εγχώριας showbiz, εφόσον επιτυγχάνει γρήγορες θετικές αλλαγές στη ζωή τους.

Είναι συν-συγγραφέας του βιβλίου αυτοβοήθειας “ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΑΞΙΖΕΙΣ” και συγγραφέας του αστυνομικού μυθιστορήματος “Η Ψυχίατρος με την Έκτη Αίσθηση“, τα οποία αμφότερα κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΑΡΜΟΣ.

Εκτός από το πτυχίο Φιλοσοφίας, οι υπόλοιποι τίτλοι των εκπαιδεύσεων και οι πιστοποιήσεις που κατέχει ώστε να εκπαιδεύει τους ανθρώπους για να επιτυγχάνουν γρήγορες θετικές αλλαγές αφορούν αποκλειστικά την Υπνοθεραπεία και τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό και καταγράφονται αναλυτικά στη συνέχεια.

Βιογραφικό

Δημήτρης Τσουκνιδής

Ο εξειδικευμένος σε κρίσεις πανικού και φοβίες Δημήτρης Τσουκνιδής έχει λάβει εγκεκριμένη πιστοποίηση από τους παρακάτω φορείς ψυχοπνευματικής εκπαίδευσης:

Επίσης ο εκπαιδευτής Δ. Ι. Τσουκνιδής είναι:

Tree in the meadows in the countryside at sunset
logo-white

Βιογραφικό

Δημήτρης Τσουκνιδής

Με βάση όλη την παραπάνω γνώση και εμπειρία ο Δ. Ι. Τσουκνιδής δημιούργησε τη δική του επιστημονικά τεκμηριωμένη και αποτελεσματική μέθοδο θετικών αλλαγών. Αυτή είναι η γνωστή μέθοδος “hypnolingustic transformation” (ht).

Ο φιλόσοφος Δ. Ι. Τσουκνιδής δεν είναι γιατρός και δεν είναι ψυχολόγος.

Ως εισηγητής της μεθόδου ht εργάζεται στο πεδίο Solution-focused brief therapy (SFBT) βοηθώντας ανθρώπους με κρίσεις πανικού και φοβίες αποκλειστικά μέσω της Υπνοθεραπείας και του NLP, ενώ παράλληλα βοηθά ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαπροσωπικών σχέσεων και υπαρξιακές κρίσεις νοήματος αποκλειστικά μέσω της Φιλοσοφικής Ψυχοθεραπείας.

Η μέθοδος ht είναι νομικά κατοχυρωμένη διαμέσου συμβολαιογραφικής πράξης στο όνομα του εκπαιδευτή Δ. Ι. Τσουκνιδή και η οποιαδήποτε απόπειρα αντιγραφής διώκεται ποινικά.

Για τον φιλόσοφο Δ. Ι. Τσουκνιδή είπαν: “Ο κ. Τσουκνιδής έχει ιδιαίτερες ικανότητες στην πρωτογενή έρευνα βάσει κειμένων και σε αυστηρά ορθολογικές προσεγγίσεις καθώς διαθέτει ιδιαίτερα αυστηρή συστηματική σκέψη. Ο κ. Τσουκνιδής είναι ένας μάχιμος, ικανός και ευαίσθητος εκπρόσωπος της φιλοσοφίας και της φιλοσοφικής σκέψης.” Αικ. Καλέρη, Πρώην Πρόεδρος του τμήματος Φιλοσοφίας, Πανεπιστημίου Πατρών.

In-House-Doctors@2X.png
120

In-House Doctors

Lorem ipsum dolor sit amet incididunt
Medical-Branches@2X.png
30

Medical Branches

Lorem ipsum dolor sit amet incididunt
Successful-Therapy@2X.png
40K

Successful Therapy

Lorem ipsum dolor sit amet incididunt
BEST SUPPORT

We Help For Overcome The Fears And Obstacles In Your Life

image01-1.jpg

Stress and tension

Anger-Management-@2x.jpg

Anger Management

Relationship-Diffculties-@2x.jpg

Relationship Difficulties

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ

Τηλεφώνησε άμεσα στο 698 8252342 ή συμπλήρωσε τη φόρμα!