Δημήτρης Τσουκνιδής

Επιτυχίες

Διαβάστε τις εμπειρίες των πελατών του Δ. Ι. Τσουκνιδή και δείτε πως η φροντίδα έχει αλλάξει θετικά τις ζωές τους

κυρία Π. Σαμαρά Ιατρός

Αποφάσισα να λάβω βοήθεια έτσι ώστε να αντιμετωπίσω το άγχος και να καλυτερεύσουν οι αποδόσεις μου. Το γεγονός ότι ασκώ ένα επάγγελμα - λειτούργημα με τόσο απαιτητική καθημερινότητα, πιεστικούς ρυθμούς και υψηλές απαιτήσεις με οδήγησε σε πολύ αγχωτικές περιόδους στη ζωή μου. Γνωρίζοντας τον κύριο Τσουκνιδή αντιλήφθηκα την επιστημονική του κατάρτιση και αποφάσισα να δοκιμάσω την ht.

Τα αποτελέσματα που αποκόμισα ήταν θεαματικά και άμεσα. Όχι μόνο κατόρθωσα να μειώσω τον παράγοντα “άγχος” στη ζωή μου, αλλά να πιστέψω περισσότερο στον εαυτό μου και να συγκεντρωθώ βαθύτερα στους στόχους μου. Συστήνω αυτή τη μέθοδο σε οποιονδήποτε αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα με αυτό που εγώ άφησα πίσω μου και θεωρώ πως η δοκιμή από μόνη της, θα τον πείσει για τη σιγουριά και την αξιοπιστία της μεθόδου.

δεσποινίς Δ. Κουφωλιά φοιτήτρια Νομικής Αθηνών

Από τον κύριο Τσουκνιδή άκουσα χρήσιμα στοιχεία και έμαθα κάποιες συγκεκριμένες τεχνικές τις οποίες θα χρησιμοποιώ κάθε φορά που θέλω να αλλάξω την κατάσταση μου προς το καλύτερο

δεσποινίς Μ. Παναγοπούλου μαθήτρια

Επειδή η μεταδοτικότητα του κυρίου Δημήτρη ήταν τεράστια, κατανόησα και εφάρμοσα όλες τις τεχνικές με ευχάριστο τρόπο. Ανεπιφύλακτα, θα ενθάρρυνα κάποιον φίλο ή συμμαθητή μου που αντιμετωπίζει θέματα να λάβει βοήθεια από τον από τον κύριο Δημήτρη.

κυρία Mirsini Kunkel Ιδρύτρια της Ελληνικής Ακαδημίας Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού - Εκπαιδεύτρια Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και Υπνοθεραπείας

Ο Δ. Ι. Τσουκνιδής είναι ένας από τους πιο καταρτισμένους ανθρώπους στον τομέα των προσωπικών αλλαγών, καθώς όλες οι τεχνικές και οι μέθοδοι που ακολουθεί βασίζονται σε συνεχή έρευνα της διεθνούς βιβλιογραφίας. Διαφέρει από τους υπόλοιπους εκπαιδευτές θετικών αλλαγών, αφού είναι ο μόνος από τους ανθρώπους που έχω συνεργαστεί που δημιούργησε και εφαρμόζει με επιτυχία τη δική του μέθοδο γρήγορων και μόνιμων θετικών αλλαγών, την ht. Τον συστήνω με σιγουριά και απόλυτη βεβαιότητα.

κυρία Mirsini Kunkel Ιδρύτρια της Ελληνικής Ακαδημίας Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού - Εκπαιδεύτρια Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και Υπνοθεραπείας

Ο Δ. Ι. Τσουκνιδής είναι ένας από τους πιο καταρτισμένους ανθρώπους στον τομέα των προσωπικών αλλαγών, καθώς όλες οι τεχνικές και οι μέθοδοι που ακολουθεί βασίζονται σε συνεχή έρευνα της διεθνούς βιβλιογραφίας. Διαφέρει από τους υπόλοιπους εκπαιδευτές θετικών αλλαγών, αφού είναι ο μόνος από τους ανθρώπους που έχω συνεργαστεί που δημιούργησε και εφαρμόζει με επιτυχία τη δική του μέθοδο γρήγορων και μόνιμων θετικών αλλαγών, την ht. Τον συστήνω με σιγουριά και απόλυτη βεβαιότητα.

δεσποινίς Μ. Αρβανιτίδου φοιτήτρια

Στη διάρκεια της χρονιάς συνειδητοποίησα ότι είχα μεγάλη έλλειψη αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης. Γι’ αυτό είχα την ανάγκη να είμαι συμπαθής σε όλους και να κάνω όλα όσα μου ζητούσαν για να λαμβάνω την επιβεβαίωση που χρειαζόμουν. Πολλές φορές όμως έτσι παραμελούσα τις δικές μου επιθυμίες και δεν αισθανόμουν εν τέλει καλά με τον εαυτό μου.

Ευτυχώς πλέον ανήκω στην κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που κατόρθωσαν με τη βοήθεια του κυρίου Τσουκνιδή να κάνουν τεράστιες θετικές αλλαγές σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς ωστόσο να έχω συνειδητοποιήσει πώς έγιναν όλα αυτά.

Ο καθηγητής κ. Τσουκνιδής με βοήθησε να επιτύχω αυτές τις τεράστιες αλλαγές σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ενώ εγώ αρχικά δεν περίμενα να έχει τόσο μεγάλο αποτέλεσμα σε μένα η μέθοδος ht, γιατί πίστευα όταν ξεκίνησα τις συνεδρίες ότι θα χρειαζόμουν σίγουρα πάνω από ένα χρόνο για να γίνω καλύτερα και ίσως αρκετά χρόνια για να το ξεπεράσω εντελώς.

Πλέον θεωρώ ότι όλα είναι δυνατά, αρκεί κάποιος να έχει θέληση και τη σωστή καθοδήγηση, όπως εγώ είχα από τον κύριο Τσουκνιδή. Τον συστήνω αναντίρρητα σε κάποιον νέο της ηλικίας μου διότι εργάζεται πολύ σωστά και μεθοδικά χρησιμοποιώντας εύκολες, γρήγορες και έξυπνες θεραπείες, ενώ και οι συζητήσεις μαζί του είναι πολύ ήρεμες και ευχάριστες καθώς είναι και ο ίδιος εξαιρετικά ευγενικός και υπομονετικός.

κύριος Στάθης Νικολαΐδης ηθοποιός (τελευταία τηλεοπτική του δουλειά “Κάτω Παρτάλι”) και συγγραφέας (τελευταίο βιβλίο του “Γιατί”)

Ο Δημήτρης Τσουκνιδής είναι ένας εξαιρετικός γνώστης του αντικειμένου του και πλέον ένας πραγματικός φίλος. Όσες φορές συνεργάστηκα μαζί του έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Αξίζει και ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος. Έχει τη δύναμη να βοηθά τους ανθρώπους να προχωρούν μπροστά.

κυρία Σ. Οικονόμου Εκπαιδευτικός

Η υπνοθεραπεία με τον κύριο Τσουκνιδή ήταν μία εμπειρία πολύ χαλαρωτική την οποία απόλαυσα και ευχαριστήθηκα όσο τίποτα άλλο. Είναι απίστευτο τι μπορεί να καταφέρει η ύπνωση!

Ο κύριος Τσουκνιδής εκτός από άριστη επιστημονική κατάρτιση επιδεικνύει έναν μοναδικό επαγγελματισμό. Η επικοινωνία μαζί του υπήρξε εξαιρετική καθώς έχει την ικανότητα να ισορροπεί τέλεια το φιλικό με το επαγγελματικό ύφος.

Γι' αυτό θεωρείται σίγουρο πως θα τον σύστηνα ανεπιφύλακτα διότι διαθέτει εξαιρετική επιστημονική γνώση και εκπαίδευση μαζί με επαγγελματισμό και άριστη επικοινωνία. Επιπλέον είναι πολύ αποτελεσματικός!

κύριος Πέτρος Χατζηαναστασίου Υπνοθεραπευτής

Ως συνάδελφος του κ. Τσουκνιδή προτείνω την συγκεκριμένη τεχνική γιατί περιέχει εξαιρετικό υπόβαθρο και έχει αναπτυχθεί με εξαιρετική εφευρετικότητα! Ο Τσουκνιδής επέλεξε έναν ιδιαίτερο και λιγότερο περπατημένο δρόμο που απαιτεί μεγάλη επικοινωνιακή και αντιληπτική ικανότητα την οποία έχει αποδείξει ότι κατέχει πλήρως! Από τους ελάχιστους συναδέλφους που συνιστώ με ενθουσιασμό!

δεσποινίς Ν. Κωνσταντινίδη Δημοσιογράφος

Η εμπειρία με τον κύριο Τσουκνιδή ήταν αρκετά διασκεδαστική και χαλαρωτική. Στο τέλος της συνεδρίας ήθελα και άλλη υπνοθεραπεία!

Ο κ. Τσουκνιδής ήταν εξαρχής αρκετά συνεργάσιμος και τον ευχαριστώ για τις αλλαγές που έπρεπε να κάνει στο πρόγραμμα του ώστε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση μας. Είναι φανερό ότι ο άνθρωπος ξέρει καλά τη δουλειά του και έχει πολλές γνώσεις επί αυτού. Να προσθέσω: Εξαιρετικό χιούμορ, ιδιαίτερη φωνή.

Για όλα αυτά ανέπτυξα μια εμπιστοσύνη στις μεθόδους του κ. Τσουκνιδή οπότε τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον φίλο, συγγενή ή γνωστό μου το χρειαστει, να λάβει βοήθεια από αυτόν διότι πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει κόσμο με το επίπεδο γνώσεων που έχει και επειδή έχουμε ανάγκη να βλέπουμε περισσότερο κόσμο χαρούμενο και ανέμελο!

κυρία Ν. Λάγαρου Οικιακά

Η ύπνωση μου ήταν ευχάριστα διαφορετική: ήπια χαλάρωση και δούλεψαν οι τεχνικές στο κομμάτι του υποσυνείδητου νου μου. Η επαφή μου με τον κύριο Τσουκνιδή ευχάριστη. Η φωνή του ειναι ιδανική για ύπνωση και όταν την ακούω με ηρεμεί. Θα τον συνέστηνα και σε άλλους γιατί θεωρώ πως μπορεί να βοηθήσει.

κυρία Μ. Κουντούρη Δημόσιος Υπάλληλος

Υπέροχος άνθρωπος και άφθαστος στην δουλειά του, η βοήθεια του ήταν πολύτιμη για μένα!

κύριος Θανάσης Ξάνθος Καθηγητής φιλόλογος, Δημοσιογράφος

Εξαιρετικός με αποτελεσματική μέθοδο, επιχειρήματα και άξιο προσανατολισμό. Μπράβο. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

κυρία Σ. Παπαδοπούλου Συνταξιούχος

Είχα πρόβλημα το οποίο προσπάθησα πάρα πολλές φορές και πάρα πολλά χρόνια να το διορθώσω και το κατάφερα επιτέλους με τη βοήθεια του κυρίου Τσουκνιδη να το διορθώσω!

κυρία Μ. Γεωργιάδου Εκπαιδευτικός

Η εμπειρία μου, από την θεραπευτική μέθοδο του κ. Τσουκνιδή, είναι εμπειρία ζωής, γιατί, εκτός από τις επιστημονικές γνώσεις που αντικειμενικά διαθέτει, διαθέτει και ένα ιδιαίτερο τρόπο προσέγγισης του προβλήματος, πιο ζεστό κι ανθρώπινο !!!

κύριος Κ. Πασχάλης Εκπαιδευτής Αναρρίχησης

Παρόλο που κατάφερα να κάνω το hobby μου επάγγελμα και να νιώθω γεμάτος στη δουλεια τον τελευταιο καιρο υπηρχε πολυ αγχος. Οι συνεδριες μου με τον Δημητρη Τσουκνιδη με βοηθησαν αρχικα να χαλαρωσω, να αποβαλω το αγχος και να οριοθετω τις επαγγελματικες μου προκλησεις με θετικη διασταση ξανα. Το ενδιαφερον του για τον καθε ανθρωπο ξεχωριστα σε συνδυασμο με τις γνωσεις που κατεχει, φερει ουσιαστικα αποτελεσματα.

κυρία Γ. Χανιώτη Δημόσιος Υπάλληλος

Παρά το γεγονός ότι δεν τον γνώριζα, πλέον τον εκτιμώ πάνω από όλα ως Ανθρωπο για την ζεστή του καρδιά και την απόλυτη προσήλωση - αφοσίωση που δείχνει σε κάθε τι που αναλαμβάνει. Ένας πραγματικά σωστός επαγγελματίας!

κυρία Σ. Μπατουζή Ιδιωτική Υπάλληλος

Ο κύριος Δημήτρης Τσουκνιδής νιώθω ότι είναι ο άνθρωπος που έχει κάνει επάγγελμα αυτό για το οποίο είναι φτιαγμένος! Tο υπηρετεί πιστά και με τον "όλον" του!

WE ARE WITH

Our Family

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ

Τηλεφώνησε άμεσα στο 698 8252342 ή συμπλήρωσε τη φόρμα!