ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΗΣ

Γιατί η μέθοδος ht είναι η αποτελεσματικότερη για τις φοβίες;

28 Απριλίου, 2022
Δημήτρης Τσουκνιδής

Είσαι κι εσύ από αυτούς που μπερδεύουν τους όρους “φόβος” και “φοβία”; 

Ας κάνουμε τα πράγματα απλά. 

Όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη φοβούνται καθημερινά διαφόρων ειδών συνθήκες.

Από την κυρία που δεν πηγαίνει διακοπές επειδή φοβάται πως στο δωμάτιο του ξενοδοχείου θα συναντήσει αράχνες μέχρι τον εμπορικό αντιπρόσωπο που πηγαίνει οδικώς Αθήνα – Θεσσαλονίκη επειδή φοβάται το αεροπλάνο. 

Και από το παιδάκι που φοβάται το σκυλάκι της γειτόνισσας μέχρι τον κύριο που φοβάται τα μικρόβια. 

Άλλοι φοβόμαστε περισσότερα σε μεγαλύτερο βαθμό και άλλοι φοβόμαστε λιγότερα σε μικρότερο βαθμό. 

Το μεγάλο ερώτημα είναι ένα: “Πότε πρέπει να ζητήσω βοήθεια για έναν φόβο μου ή μία φοβία μου; 

(Για να μάθεις τη διαφορά μεταξύ φόβου και φοβίας παρακολούθησε το live εδώ). 

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι απλή: ξέρω πως έφτασε η ώρα να πετάξω από τη ζωή μου τους φόβους και τις φοβίες όταν γίνομαι δυσλειτουργικός στην καθημερινότητά μου. 

Με άλλα λόγια, όταν ένας φόβος ή φοβία κάνει κόλαση την καθημερινότητά μου και δεν μου επιτρέπει να έχω πλέον ποιότητα ζωής, τότε ξέρω πως έφτασε η στιγμή να ξεφορτωθώ από πάνω μου αυτό το βαρύ φορτίο. (Δες δωρεάν το webinar για τις διαφορές φόβου και φοβίας) 

Τα ευχάριστα νέα είναι πως πλέον έχουμε στα χέρια μας πολλών ειδών όπλα για να μας βοηθήσουν να ξεφορτωθούμε αυτό το φορτίο, διότι η μέθοδος ht συνδυάζει τις καλύτερες τεχνικές εξαφάνισης φόβων και φοβιών του NLP νέας γενιάς και τις αποτελεσματικότερες τεχνικές ερικσονιανής υπνοθεραπείας. 

Έτσι λοιπόν, μια μακροχρόνια φοβία είναι δυνατόν εξαφανιστεί κατά 90% ήδη από την πρώτη συνεδρία, ενώ για φοβίες που δεν είναι εξαιρετικά μακροχρόνιες είναι δυνατή η πλήρης εξάλειψή τους ήδη από τον πρώτο θεραπευτικό κύκλο. 

Από την άλλη πλευρά, οι περιπτώσεις φόβων χρειάζονται λίγη περισσότερη εργασία, ειδικά αν ο φόβος σχετίζεται με φόβο αρρώστιας ή/και φόβο θανάτου. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζουμε διπλάσιο αριθμό τεχνικών NLP και στρατηγικών υπνοθεραπείας για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε. 

Συνεπώς, εάν το μυαλό σας στριφογυρνά καθημερινά σε κάποιον φόβο ή φοβία, το μόνο που χρειάζεστε πλέον είναι να απαλλαγείτε από το βαρύ σας φορτίο επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 698 8252 342 ή στέλνοντας email στο  hypnolinguistictransformation@gmail.com για προσωπική επικοινωνία μαζί μου. 

Τελευταίες δημοσιεύσεις
blog-img07.jpg

A look at clinical depression

Dec 04’2021

look at OCD behaviors: how do they manifest

Dec 04’2021

Author
Topic
Authors
Creative
Family
Help
Individual
Marriage
Mental Health
Therapy

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ

Τηλεφώνησε άμεσα στο 698 8252342 ή συμπλήρωσε τη φόρμα!