ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΗΣ

Η Ψυχίατρος με την Έκτη Αίσθηση: Ένα Μυστήριο που Ξεπερνά τα Όρια του Νου!

9 Ιουλίου, 2024
Δημήτρης Τσουκνιδής
Κατηγορίες:
Το αστυνομικό μυθιστόρημα “Η Ψυχίατρος με την έκτη αίσθηση”, γραμμένο από τον Φιλόσοφο και Υπνοθεραπευτή Δημήτρη Τσουκνιδή, κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Αρμός.

Μια δυναμική ψυχίατρος, ένας αινιγματικός φόνος και η αναζήτηση της αλήθειας σε έναν κόσμο γεμάτο ψέματα.

Το αστυνομικό μυθιστόρημα “Η Ψυχίατρος με την έκτη αίσθηση”, γραμμένο από τον Φιλόσοφο και Υπνοθεραπευτή Δημήτρη Τσουκνιδή, κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Αρμός και έχει ήδη κερδίσει την αγάπη των αναγνωστών, καθώς χαρακτηρίζεται ως ένα συναρπαστικό θρίλερ που κρατά την αγωνία μέχρι την τελευταία σελίδα.

Η ιστορία:

Ο φόνος της Στέλλας Γιαμπουρά αποτελεί το έναυσμα για μια συναρπαστική περιπέτεια γεμάτη σασπένς και ανατροπές. Η κεντρική ηρωίδα Νεφέλη Στάη χρησιμοποιεί την οξυδέρκειά της για να λύσει το μυστήριο και να αποκαλύψει τον δολοφόνο. Μα καθώς η έρευνα προχωρά, η Νεφέλη έρχεται αντιμέτωπη με σκοτεινά μυστικά, ηθικά διλήμματα και διεφθαρμένες δυνάμεις που την οδηγούν στα όρια της. 

Η ηρωίδα:

Η Νεφέλη Στάη – μια δυναμική και ευφυής ψυχίατρος με ένα ιδιαίτερο χάρισμα που την βοηθά να διαβάζει τα μυστικά του νου – έρχεται αντιμέτωπη με ένα σκοτεινό μυστήριο, ξυπνώντας στους αναγνώστες ανάμεικτα συναισθήματα μεταξύ αγάπης και μίσους. Η ευφυΐα, ο δυναμισμός και το υπαρξιακό της πείσμα την καθιστούν μια γοητευτική, αλλά και αινιγματική μορφή. 

Οι άλλοι χαρακτήρες:

  • Ευάγγελος Ρήγας: Σύζυγος της Νεφέλης και αστυνομικός διευθυντής.  Συνεργάζεται με τη Νεφέλη στην έρευνα. Πρόκειται για έναν ήρεμο και μεθοδικό άνδρα, αφοσιωμένο στη δουλειά του.
  • Φοίβος Ρεντούμης: Νεαρός σκηνοθέτης που εμπλέκεται στην υπόθεση. Ταλαντούχος αλλά ταραγμένος. Παλεύει με τους δαίμονές του.
  • Το υπόλοιπο σύμπαν: Πολυάριθμοι χαρακτήρες, από ηθοποιούς και σκηνοθέτες μέχρι δημοσιογράφους και πολιτικούς, συνθέτουν το πλούσιο σύμπαν του μυθιστορήματος. 

Γνήσια υποστήριξη του αστυνομικού μυθιστορήματος:

Ο συγγραφέας αμφισβητεί την τυποποιημένη αντιγραφή ξένων συγγραφέων και τονίζει την ανάγκη για γνήσια ελληνική αστυνομική λογοτεχνία. Ο Μάρκαρης, με το πνεύμα του, αποτελεί για τον Τσουκνιδή πρότυπο και έμπνευση.

Συνεργασία με τον Μιχάλη Ρέππα:

Ο πρόλογος του βιβλίου υπογράφεται από τον Μιχάλη Ρέππα, έναν πολυγραφότατο συγγραφέα και μέντορα του Τσουκνιδή. Η συνεργασία τους αποτυπώνει την αμοιβαία εκτίμηση και τον σεβασμό, ενώ η κριτική ματιά του Ρέππα προσδίδει αξιοπιστία στο έργο.

Πέρα από το αστυνομικό:

“Η Ψυχίατρος με την Έκτη Αίσθηση” ξεπερνά τα στενά πλαίσια του αστυνομικού μυθιστορήματος. Η ιστορία αγγίζει θέματα διαπροσωπικών σχέσεων, υπαρξιακών κρίσεων και κοινωνικών προβλημάτων, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη ματιά στον κόσμο γύρω μας. Πώς ορίζεται η ηθική στην πολιτική, τη δημοσιογραφία και τον κόσμο του θεάματος; Ο Τσουκνιδής θίγει καίρια κοινωνικά ζητήματα, αφήνοντας τον αναγνώστη να αναλογιστεί τις δικές του αξίες.

Το μέλλον:

Η “Ψυχίατρος με την έκτη αίσθηση” έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και ετοιμάζεται το δεύτερο μέρος της σειράς. Παράλληλα, γίνονται συζητήσεις για μεταφορά του βιβλίου στη μικρή οθόνη.

Γιατί να διαβάσετε το βιβλίο:

  • Αν ψάχνετε για ένα καθηλωτικό αστυνομικό μυθιστόρημα με πυκνή πλοκή και απρόσμενες εξελίξεις.
  • Αν σας ενδιαφέρουν τα κοινωνικά ζητήματα και η σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης.
  • Αν θέλετε να γνωρίσετε μια ηρωίδα δυναμική και αινιγματική.
  • Αν εκτιμάτε την καλογραμμένη και ευφάνταστη πεζογραφία.

Συμπερασματικά:

“Η Ψυχίατρος με την έκτη αίσθηση” είναι ένα βιβλίο που αξίζει να διαβάσετε. Ένα μυθιστόρημα γεμάτο σασπένς, μυστήριο και κοινωνικά σχόλια, που θα σας κρατήσει σε εγρήγορση μέχρι την τελευταία σελίδα.

Ανακαλύψτε το μυστήριο της Νεφέλης Στάη και βυθιστείτε σε έναν κόσμο γεμάτο ανατροπές!  

Παραγγείλτε τώρα το βιβλίο εδώ και ζήστε μια συναρπαστική εμπειρία!

Τελευταίες δημοσιεύσεις
blog-img07.jpg

A look at clinical depression

Dec 04’2021

look at OCD behaviors: how do they manifest

Dec 04’2021

Author
Topic
Authors
Creative
Family
Help
Individual
Marriage
Mental Health
Therapy

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ

Τηλεφώνησε άμεσα στο 698 8252342 ή συμπλήρωσε τη φόρμα!