ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΗΣ

Είναι επίσημο: 17.000 άνθρωποι εμπιστεύθηκαν τον Δ. Ι. Τσουκνιδή

1 Μαΐου, 2022
Δημήτρης Τσουκνιδής

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της εταιρείας www.youtube.com τα επεισόδια του υπνοθεραπευτή Δ. Ι. Τσουκνιδή, τα οποία αφορούν στις κρίσεις πανικού, ξεπέρασαν ήδη τις 17.000 προβολές, αποδεικνύοντας έτσι πως αποτελούν την πολυπληθέστερη επιλογή των ενδιαφερόμενων, συγκριτικά με άλλα – αντίστοιχης θεματολογίας – εκπαιδευτικά videos. 

Γιατί ομώς αυτή η σειρά επεισοδίων αποτελεί την πρώτη επιλογή των ανθρώπων που ενδιαφέρονται να επιλύσουν άμεσα το πρόβλημα των κρίσεων πανικού;   

Η απάντηση είναι απλή: η συγκεκριμένη σειρά επεισοδίων περιέχει συνολικά τις περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τις κρίσεις από οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη, τη στιγμή που ο υπνοθεραπευτής Δ. Ι. Τσουκνιδής χρησιμοποιεί απλό και κατανοητό λόγο με στόχο οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται να αφομοιώσουν όσο περισσότερα χρήσιμα στοιχεία μπορούν. 

Κάποιες από τις χρήσιμες πληροφορίες της σειράς είναι οι εξής: συμπτώματα, στατιστικά στοιχεία, λύσεις αμέσης ανάγκης, λύσεις μόνιμης θεραπείας, πραγματικά παραδείγματα ανθρώπων που ξεπέρασαν ήδη τις κρίσεις, στρατηγικές και τεχνικές επίλυσης του προβλήματος κ. ά. 

Εάν θέλετε και εσείς να παρακολουθήσετε την πληρέστερη σειρά του youtube που αφορά στις κρίσεις πανικού, ξεκινήστε με ένα απλό “κλικ” εδώ.  

https://youtu.be/HmfGsw5p8Fo?si=HLjou_Ts07qNHQv-
Τελευταίες δημοσιεύσεις
blog-img07.jpg

A look at clinical depression

Dec 04’2021

look at OCD behaviors: how do they manifest

Dec 04’2021

Author
Topic
Authors
Creative
Family
Help
Individual
Marriage
Mental Health
Therapy

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ

Τηλεφώνησε άμεσα στο 698 8252342 ή συμπλήρωσε τη φόρμα!