ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΗΣ

Videos

Κατηγορίες

Σε ενοχλούν οι κρίσεις πανικού; Δες το πρώτο επεισόδιο και μάθε τώρα τι είναι και πώς σε βοηθάει το κόκκινο λαμπάκι!

Θέλεις να μάθεις το μεγαλύτερο ψέμα που σου έχουν πει για τις κρίσεις; Δες το δεύτερο επεισόδιο και μάθε τώρα ποιο είναι αυτό!

Θέλεις να μάθεις τα 4 συχνότερα συμπτώματα και τους 2 συχνότερους φόβους που σχετίζονται με τις κρίσεις; Δες το τρίτο επεισόδιο και μάθε τώρα όλα αυτά!

Θέλεις να μάθεις αν έχεις αυξημένες πιθανότητες για κρίση πανικού; Δες το 4ο επεισόδιο και μάθε τώρα σε ποια κατηγορία ανήκεις!

Θέλεις να μάθεις πότε αυξάνονται και πότε μειώνονται οι κρίσεις πανικού; Δες το 5ο επεισόδιο και μάθε τώρα οτιδήποτε σημαντικό!

Θέλεις να μάθεις αν οι κρίσεις πανικού σχετίζονται με μετατραυματικό στρες; Δες το 6ο επεισόδιο και μάθε τώρα οτιδήποτε σημαντικό!

Θέλεις να μάθεις ποιες είναι οι ΔΥΟ θεραπείες που δεν λειτουργούν ΠΟΤΕ για να μην χάνεις τον χρόνο σου; Δες το 8ο επεισόδιο και μάθε τώρα ποιες είναι!

Θέλεις να μάθεις αν οι κρίσεις πανικού σχετίζονται με την αγοραφοβία; Δες το 7ο επεισόδιο και μάθε τώρα τα σημαντικότερα στοιχεία!

Θέλεις να μάθεις ποιες είναι οι 4 θεραπείες που λειτουργούν μόνο για για το 30% των ανθρώπων; Δες το 9ο επεισόδιο και μάθε τώρα ποιες είναι!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ

Τηλεφώνησε άμεσα στο 698 8252342 ή συμπλήρωσε τη φόρμα!